Wednesday, April 16, 2008

ၾကက္သြန္ျဖဴထည့္ခ်က္ျပီးျပန္ပယ္လို.ရေအာင္

ၾကက္သြန္ျဖဴအနံ.နဲ.အရသာေလးစြက္ရင္သာေကာင္းျပီးအျမြာလိုက္ထည့္ခ်က္ဖို.မလိုတဲ့ဟင္းလ်ာမ်ိဳးေတြ
ရွိပါတယ္။ဒါေၾကာင့္အဲဒီလိုဟင္းလ်ာေတြခ်က္တဲ့အခါနဲ.အခ်ိဳရည္ေဖ်ာ္စပ္တဲ့အခါမ်ိဳးေတြမွာၾကက္သြန္ျဖဴဥ
ျမြာေတြကိုသြားၾကားထိုးတံလိုတုတ္တံေလးေတြထိုးျပီး၊အျမြာလိုက္ထည့္ခ်က္နိုင္ပါတယ္။ဟင္းက်က္သြားျပီ
ဆိုရင္ေတာ့တုတ္တံေလးေတြ၊ထိုးထားတဲ့အတြက္အလြယ္တကူပဲဖယ္လို.ရသြားျပီေပါ့။ၾကက္သြန္ျဖဴရဲ့ေမႊးပ်ံ.
တဲ့ရနံ.နဲ.အေကာင္းဆံုးအရသာဟင္းလ်ာထဲစိမ့္၀င္ေစျပီး၊ၾကက္သြန္ျဖဴဥမႊာေတြကိုေတာ့၊ဟင္းအိုးထဲမရွုပ္ေထြး
ေစတဲ့၊နည္းလမ္းေကာင္းတစ္ခုပါ။

ေထာပတ္အတြက္အခ်ိန္တစ္မိနစ္
ေထာပတ္အတြက္ေပ်ာ့ေပ်ာင္းနူးညံ့ေစခ်င္ရင္၊မီးဖိုေပၚမွာတစ္မိနစ္သာေထာပတ္မာမာေတြကိုနူးညံ့လာေစ
ဖို.လံုေလာက္တဲ့အခ်ိန္ပဲျဖစ္ပါတယ္။

No comments:

Post a Comment

စကားလံုးေလးေတြအတြက္အထူးေက်းဇူးတင္ပါတယ္ေနာ္